Fitness revolucija

Fire Body Split i Trogir Infrared

U našoj ponudi imamo samo individualne treninge te se maksimalno posvećujemo svakom klijentu uz prilagodbu intenziteta treninga.

FIRE BODY TRAKA

Philiphs Infrared prodire duboko u tkivo djelujući na mnogim razinama. Potiče kožu na obnovu, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline. Infrared u našim uređajima nalazi se na udaljenosti optimalnoj za korisnika.

FIRE BODY TRAKA namjenjena je za topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, mršavljenje, izbacivanje viška vode iz organizma, stjecanje kondicije i jačanje mišića.

FIRE BODY BICIKL

FIRE BODY BICIKL koji se nalazi u kapsuli također na principu Philips infrared koji stvara dodadnu toplinu i vakum sistem koji pruža dodatni otpor. Pogodan je za one koji imaju bolove u leđima te ljudima s viškom kilograma. Specijaliziran je za sagorjevanje masti, stjecanje kondicije, mršavljenje i zatezanje kože.

FIRE BODY STEPPER

FIRE BODY STEPPER je zatvorena kapsula u kojoj se donji dio tijela naizmjenično podvrgava djelovanju negativnog tlaka (vakuum) i pozitivnog (atmosferski tlak). Čak tjelesno neaktivna osoba lako se može nositi s vježbom. Parametrima uređaja (razina vakuuma, brzina uređaja) upravlja računalo i odabire se za svakog klijenta posebno. FIRE BODY STEPPER eliminira primarne uzroke celulita. Korištenje vakuuma zajedno s ergometrijskim vježbama ubrzava cirkulaciju krvi i brže sagorijevanje masti. Potpuno nova metoda rješavanja problema uz pomoć FIRE BODY uređaje je trenutno najučinkovitija i osigurava potpuni uspjeh.

FIRE BODY ROLL

FIRE BODY ROLL (ubojica celulita) Infrared zagrijava tkivo, mišiće, kosti i zglobove. Masažni tretman koji izbacuje višak vode iz organizma,opušta mišiće, uspješno rješava problematiku dijastaze trbušnih mišića,radi limfnu drenažu i zateže kožu. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. Može se koristiti individualno ili u kompletu sa infrared/vakum trakom, biciklom ili stepperom.

Call Now Button

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: