Fire Body Split

Nemojte čekati ljeto da bi počeli raditi na sebi, pravi trenutak za početi je danas.

Dođite u paru i ostvarite 10% popusta na mjesečnu članarinu!

O nama
Želite smršaviti u što kraće vrijeme, riješiti se celulita?

Predstavljamo Vam potpuno novu tehnologiju u Splitu, savršenu za skidanje celulita i viška masnih naslaga. Fire body je među prvima u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje,bicikliranje i brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.

Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima s viškom kilograma kao i sportašima. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i učinkovitost u sklopu jednog treninga. Infracrvena tehnologija u kombinaciji s vakuumom ima vrlo značajne terapijske učinke kao što su poboljšavanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Kada tome dodamo i fizičku aktivnost, dobijemo efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnog tkiva i celulita.

Fire body distributeri, dobili su ekskluzivno zastupništvo za Vacutherm Bodyspace uređaje za hrvatsko tržište. Ako ste sadašnji ili budući vlasnik centra za mršavljenje i želite ponudu istog obogatiti ovom revolucionarnom tehnologijom, možete se javiti na mail calusic.ivana@gmail.com, nazvati 091/955 3248, ili posjetiti Facebook ili Instagram i poslati svoj upit. Praćenje inovacija u svakom poslu se dugoročno isplati, danas čak i više nego ikad prije!

Call Now Button

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: